Een leuke baan in de beveiliging

Solliciteren bij ESG

Solliciteren bij ESG

Werk op de leukste evenementen, concerten en festivals wanneer het jou uitkomt!

Als onderdeel van ESG werk je op diverse evenementen door het hele land. Het gaat hierbij om het verzorgen van een veilige en gezellige sfeer voor de bezoekers. Samenwerken met passie en plezier staat bij ons voorop!

Op dit moment hebben wij verschillende vacatures beschikbaar. Ook zonder enige ervaring ben je altijd bij ons welkom voor een lekkere bak koffie ☕️

Je bent tot niets verplicht, solliciteer hieronder!

Solliciteer direct bij ESG

De juiste professionals op de juiste plek bij een evenement, daar zorgen wij voor! ESG is een leuke groep mensen. Werken met passie en plezier is het belangrijkst. Wij staan op diverse evenementen door het hele land. Solliciteer geheel vrijblijvend en bepaal zelf wanneer je werkt!

Geen idee welke functie bij je past? We gaan graag het gesprek met je aan. Ook zonder enige opleiding kun je solliciteren. In het bezit van een ESO of beveiliger-2 opleiding heeft de voorkeur.

Voor mensen uit de regio Overijssel bieden we de mogelijkheid om binnen ESG een gratis interne Event Security Officer opleiding te volgen. Deze ESO opleiding leidt jou op voor het officieel erkende SVPB-certificaat.

Kom je niet uit de regio Overijssel, maar ben je al in het bezit van een ESO opleiding? Solliciteer dan snel evenementenbeveiliger bij ESG.

Vul onderstaande velden in en kom gezellig bij ons werken!

"*" geeft vereiste velden aan

Vacature
Selecteer een keuze ⬆️
Max. bestandsgrootte: 64 MB.