Wie we zijn

Over ESG

Over ESG

Event Security Group

ESG is een ervaren beveiligingsbedrijf voor evenementen en horeca. Wij gaan professioneel te werk en veiligheid is voor ons enorm belangrijk. Wij zijn een betrouwbare organisatie en hebben een breed aanbod op het gebied van verschillende (veiligheids)diensten en/of trainingen. Hier zijn wij ook in gespecialiseerd. Klik hier om al onze diensten te bekijken en hier om het trainingsaanbod te bekijken.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf/evenement zo veilig mogelijk verloopt. Ook is samenwerking voor ons van belang. Niet alleen tussen de beveiligers onderling, maar ook met de organisatie(s) waar wij mee werken. Hier werken we nauw mee samen, om miscommunicatie te voorkomen.

Ons evenementenportfolio

Met ESG zijn we trost op elk evenement waarop we aanwezig zijn. Of het nu gaat om bruisende festivals in het noorden, sport bijeenkomsten in het zuiden of alles daartussenin. Met passie en plezier zorgen wij voor de veiligheid op deze speciale evenementen.

Evenementenbeveiliging ESG

Het werkgebied van ESG

Event Security Group is jouw partner bij de beveiliging van evenementen en horeca. Hieronder vind je een overzicht van alle regio’s waarin Event Security Group actief is. Wij bieden sterke lokale dekking in Overijssel, Gelderland, Groningen, Drenthe, Friesland en Noord-Holland. Jouw veiligheid staat altijd voorop!

Provincies en steden met veiligheidswerkzaamheden