Overal zicht op

Cameratoezicht

Cameratoezicht als dienst van ESG

Cameratoezicht in de praktijk

Cameratoezicht is een aanvulling op fysieke beveiligers. Wanneer je kiest voor camerabeveiliging, dan werkt dit in de meeste gevallen preventief. Denk aan het voorkomen van inbraken. Inzet van camerabeveiliging kan ook geschikt zijn om van bovenaf overzicht te houden en dienen als bewijsmateriaal.
Cameratoezicht als dienst van ESG

Cameratoezicht bij evenementen

Waar grote groepen mensen zijn, kunnen incidenten zich sneller voordoen. Met een tekort aan beveiligers wordt het gebruik van camera’s steeds vaker ingezet bij evenementen. Situaties worden middels cameratoezicht gelijk vastgelegd. In het bezit zijn van deze camerabeelden is een groot voordeel! Ze kunnen later gebruikt worden om op terug te kijken en dienen als bewijsmateriaal. Zo ontstaat er niet alleen een veiligere situatie voor de bezoekers maar ook voor het personeel.

Door het inzetten van camerabeveiliging kunnen we toezicht houden op de drukte en bezoekersstromen, wat de crowd-management enorm bevorderd. Er zijn verschillende mogelijkheden om camerabeveiliging in te zetten. Dit kun je verdelen in

  • Het product
  • De service

Wanneer je het over het product hebt, kun je denken aan de verschillende beveiligingssystemen in de vorm van camera’s. Er zijn veel verschillende aanbieders in de markt. Je kunt kiezen voor de koop of de huur van camera’s. Op het moment dat je het hebt over service, dan kun je denken aan bedrijven die camera’s 24/7 voor je monitoren. Wij van ESG zijn van alle markten thuis en gaan graag het gesprek met je aan!

Camera’s als instrument

Een beveiligingssysteem van camera’s is een essentieel instrument bij evenementen. Je houdt continu een oogje in het zeil om iedereen te beschermen tegen criminaliteit. Vaak horen we dat bij bepaalde evenementen veel criminaliteit plaatsvindt. Wanneer dit ook voor jou geldt, overweeg dan om een camerasysteem op te zetten. Dit geeft gemoedsrust door de permanente bewaking. Wij van ESG helpen je hier graag bij.