Een geslaagd evenement

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging in de praktijk op een festival.

Evenementenbeveiliging voor een optimale klantervaring

Wanneer je een evenement organiseert is beveiliging een must. Denk aan de grote bezoekersstromen, alcoholgebruik, opstootjes of plotseling weersveranderingen. Evenementenbeveiliging zorgt ervoor dat alles op de juiste wijze verloopt.

Een veel gestelde vraag:

Welke sectoren bedienen jullie binnen evenementenbeveiliging?
ESG heeft ervaring in het beveiligen van evenementen in de volgende sectoren:
- Outdoor muziekevenementen
- Indoor muziekevenementen
- Culturele festivals
- Sportwedstrijden
- Beurzen
- Lokale stichtingen en verenigingen
Evenementenbeveiliging in de praktijk op een festival.

Specialist in evenementenbeveiliging

ESG verzorgt de beveiliging bij o.a. publieksevenementen. Zo staan wij standby voor het oplossen van calamiteiten op diverse festivals, stads- en dorpsfeesten, openluchtconcerten, etc. Dit doen wij met veel passie en plezier. Daarnaast staat veiligheid bij ons voorop. We zijn geen uitsmijters maar gastheren. Zo zijn we meedenkend met de klant en leveren we de nodige kwaliteit. Zo hebben we ervoor gekozen om ‘ESG’ op onze jasjes te bedrukken en geen ‘security’ te plaatsen. Dit maakt ons toegankelijker voor de gasten. Binnen de evenementenbeveiligingen vallen verschillende diensten, als: crowd management/control, veiligheidsplan/risicoanalyse/inventarisatie, artiestenbegeleiding, centrale post, verkeersregelaars en hondenbeveiliging.

Zo zorgen wij onder andere voor een geslaagd evenement!

CROWD MANAGEMENT/ CONTROL

Bij ESG leiden we in goede banen grote groepen mensen bij publieksevenementen. Dit wordt gedaan door middel van crowd control. Crowd control is een onderdeel van crowd management en kan worden ingezet om te reageren op voorspelde of niet-voorspelde gedragingen van groepen of mensenmassaโ€™s. Door de juiste inzet van ons personeel zorgen wij ervoor dat het evenement in goede banen verloopt.

VEILIGHEIDSPLAN / RISICO-ANALYSE / INVENTARISATIE

De juiste beveiliging begint met een veiligheidsplan. Dit is van belang voor ieder evenement (groot en klein). ESG kijkt samen met de organisatie naar de behoeftes voor bepaalde beveiliging, vervolgens worden de resultaten goed door besproken.

ARTIESTEN BEGELEIDING

ESG beschikt over ervaren artiestenbegeleiders. Onze beveiligers hebben een sterk organisatorisch vermogen en kunnen snel schakelen. ESG zorgt ervoor dat de gast in goede handen verkeerd en op een veilige en goede manier wordt begeleid.

CENTRALE POST

Het communicatieverkeer wordt vanuit de centrale post geleid. ESG zorgt ervoor dat alles wat er is besproken in goede banen verloopt. De communicatie onderling verloopt via portofoonverkeer.

VERKEERSREGELAARS

Ook de veiligheid van weggebruikers is belangrijk voor ESG. Daarom bieden wij binnen de evenementenbeveiliging evenementverkeersregelaars (of beroepsverkeersregelaars?). De verkeersregelaars van ESG zorgen voor een optimale en veilige doorstroming van weggebruikers.

HONDENBEVEILIGING

ESG biedt diensten aan met gecertificeerde (politie?)honden. Het inzetten van hondenbeveiliging is voor ESG een toegevoegde waarde bij controle en objectbewaking.