Type evenementen

Soorten evenementen

Horecaportier deur beveiligen

Soorten evenementen van ESG

Van muziekfestivals tot bedrijfsconferenties en horecalocaties. Evenementen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Alle evenementen bieden unieke uitdagingen en mogelijkheden. Als beveiligingsbedrijf voor evenementen hebben wij gewerkt met klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. We begrijpen de nuances van elk evenement.

Hieronder beschrijven we de type evenementen waar we met ESG op staan.

Outdoor muziek evenementen

Muziekevenementen in de open lucht bieden een unieke concertervaring. Fans kunnen genieten van hun favoriete bands in een levendige, openluchtomgeving.

Outdoor muziekevenement beveiligen

Indoor muziek evenementen

Wil je geen last van het weer of ben je op zoek bent naar een intiemere concertervaring? Indoor muziekevenementen zijn de perfecte oplossing. Alle opwinding en energie van een live concert, met als extra voordeel dat ze binnen plaatsvinden.

Beveiliging indoor muziek event

Culturele festivals

Deze evenementen laten de muziek, dans, kunst en keuken van verschillende culturen en genres zien. Een rijke en meeslepende ervaring voor deelnemers. Feesten op een eigen manier.

Culturele festivals beveiligen

Sport wedstrijden

Voor welk team ben jij? Ervaar de sensatie van de overwinning bij sportwedstrijden. Of het nu voetbal, basketbal of een andere sport is,. Deze evenementen brengen fans samen voor een onvergetelijke ervaring.

Sportwedstrijden beveiligen

Beurzen

Beurzen bieden voor alle sectoren en branches opties. Deze evenementen zijn een geweldige manier om te netwerken onder het genot van wat eten en een drankje. Bezoek een beurs met je collega’s, vrienden of familie.

Beurs evenement beveiliging

Lokale stichtingen en verenigingen

Steun de gemeenschap en kom in contact met de bewoners. Op evenementen van lokale verenigingen komen veel mensen af. Raak betrokken en maak een verschil.