Een veilige stapavond

Horecabeveiliging

Horecabeveiliging Event Security Group

Horecabeveiliging in de praktijk

Een horeca beveiliger waarborgt de veiligheid van gasten en werknemers. Het is een belangrijke taak om elke gast onbezorgd te laten genieten in de horeca. Onder horeca worden discotheken, cafés, restaurants, barren en nachtclubs verstaan. Horeca beveiligers zorgen ervoor dat de huisregels nageleefd worden en dat zowel bezoekers als personeel een gezellige en veilige avond hebben. Daarnaast is een horeca beveiliger gastvrij en een aanspreekpunt voor bezoekers.
Horecabeveiliging inhuren ESG

Beveiliging voor de horeca

Met onze horeca beveiligers zorgen wij, ESG, ervoor dat de gasten in uw zaak een gezellige en veilige avond ervaren. Wij vervullen hierin een maatschappelijke functie. Bij horeca beveiliging kun je denken aan horeca portiers. Wij handelen volgens de veiligheidseisen die gelden in een restaurant, café en/of discotheek. We fouilleren bij de deuren, houden toegangscontroles, verrichten incidentenmanagement en houden toezicht in de zaal. Zo hebben we onder andere onze beveiligingsdiensten verleend voor Lucky, Bruins en Lampe. Bij ESG staat kwaliteit op nummer één. Het gaat erom dat de gasten zich veilig voelen in een goede en vertrouwde sfeer. Iets wat ESG dan ook garandeert.

Van uitsmijter naar gastheer

Horecabeveiliging met onze gastheren en vrouwen kan landelijk ingezet worden. Zo bieden wij gastheren/vrouwen aan die meedenken met jou als opdrachtgever. Onze horeca beveiligers zijn gecertificeerd en daarmee betrouwbaar. Waar nodig kunnen we onze diensten aanvullen met servicemedewerkers. Zij kunnen bijvoorbeeld bandjes controleren en het ID.

Uitvoerende diensten

TOEGANGSCONTROLE

Bij ESG verrichten we ook toegangscontroles. Op deze manier verlenen we toegang tot een bedrijf of organisatie. Dit gebeurd via een systeem met verschillende middelen, zoals een intercom, slagboom, toegangspas, RFID of via biometrische toegangscontrole. Veiligheid en bescherming van de klant staat hierbij voorop.

INCIDENTENCONTROLE

We analyseren, identificeren en lossen kritieke incidenten op. Op deze manier zijn we altijd voorbereid op wat er kan komen en kunnen we stappen ondernemen mochten er kritieke incidenten plaatsvinden. Het voorkomen van incidenten die leiden tot problemen in organisaties willen wij dermate voorkomen middels onze incidentencontrole.

LEEFTIJDSCONTROLE

Mocht er een evenement of feest zijn waarbij er een leeftijdscontrole aangekoppeld zit, dan voeren onze horecabeveiligers dit ook uit. Op deze manier checken we de identiteitscontroles om de minimale leeftijd op de desbetreffende locatie te garanderen.

FOUILLERING

Fouillering passen we vaak toe bij de toegangscontroles. Om de veiligheid te kunnen waarborgen fouilleren we na toestemming van de bezoeker op voorwerpen of verboden middelen. Veiligheid en verantwoordelijk staat hierbij voorop. Bij ESG staat kwaliteit op nummer één. Het gaat erom dat de gasten zich veilig voelen in een goede en vertrouwde sfeer. ESG zorgt hier uiteraard voor.

TOEZICHTHOUDEN

Onze toezichthouders zijn de ogen en oren van de beveiliging die we nodig zijn. Zij ondersteunen de beveiligers en zorgen ervoor dat de evenementen vlekkeloos verlopen.

AANVULLEN MET SERVICEMEDEWERKERS

Onze gastheren en vrouwen kunnen ook landelijk ingezet worden. Zo bieden wij gastheren/vrouwen aan die meedenkend zijn met de klant.

Hoe worden onze horeca beveiligers ingezet?

Wij zetten onze beveiligers op verschillende manier in binnen de horeca. De voornaamste verantwoordelijkheid van onze horeca beveiligers is het bewaren van de veiligheid voor alle gasten zodat iedereen een prettige en veilige avond heeft. Mocht er sprake zijn van geweld of ander ongewenst gedrag, dan staan de horeca beveiligers van ESG gereed om in te grijpen en de situatie te de-escaleren. Onze beveiligers kunnen situaties snel beoordelen en passen hun aanpak daarop aan.

Naast het bewaken van de veiligheid vervullen onze horeca beveiligers ook de rol van gastheer of gastvrouw voor alle bezoekers. Zo zijn onze portiers vaak het eerste aanspreekpunt van bezoeker bij de ingang van een cafe of discotheek. Wij van ESG vinden het belangrijk dat bezoekers zich direct welkom en veilig voelen, iets dat wij dan ook met 100% garanderen.