Een veilige avond in de horeca

Met onze horecabeveiligers zorgen wij, van ESG, ervoor dat de gasten in uw zaak een gezellige avond ervaren. Wij vervullen hierin een maatschappelijke functie. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld portiers. Wij handelen volgens de veiligheidseisen die gelden in een restaurant, café en/of discotheek. We fouilleren bij de deuren, houden toegangscontroles, verrichten incidentenmanagement en houden toezicht in de zaal. Zo hebben we onder andere onze diensten verleend voor Lucky, Bruins en Lampe. Bij ESG staat kwaliteit op nummer één. Het gaat erom dat de gasten zich veilig voelen in een goede en vertrouwde sfeer. ESG zorgt hier uiteraard voor.

Van uitsmijter naar gastheer

Onze gastheren en vrouwen kunnen ook landelijk ingezet worden. Zo bieden wij gastheren/vrouwen aan die meedenkend zijn met de klant. Onze horecabeveiligers zijn gecentificeerd en waar nodig kunnen we de diensten aanvullen met servicemedewerkers. Zij controleren bandjes en het ID.

Uitvoerende diensten

TOEGANGSCONTROLE

Bij ESG verrichten we ook toegangscontroles. Op deze manier verlenen we toegang tot een bedrijf of organisatie. Dit gebeurd via een systeem met verschillende middelen, zoals een intercom, slagboom, toegangspas, RFID of via biometrische toegangscontrole. Veiligheid en bescherming van de klant staat hierbij voorop.

INCIDENTENCONTROLE

We analyseren, identificeren en lossen kritieke incidenten op. Op deze manier zijn we altijd voorbereid op wat er kan komen en kunnen we stappen ondernemen mochten er kritieke incidenten plaatsvinden. Het voorkomen van incidenten die leiden tot problemen in organisaties willen wij dermate voorkomen middels onze incidentencontrole.

LEEFTIJDSCONTROLE

Mocht er een evenement of feest zijn waarbij er een leeftijdscontrole aangekoppeld zit, dan voeren onze horecabeveiligers dit ook uit. Op deze manier checken we de identiteitscontroles om de minimale leeftijd op de desbetreffende locatie te garanderen.

FOUILLERING

Fouillering passen we vaak toe bij de toegangscontroles. Om de veiligheid te kunnen waarborgen fouilleren we na toestemming van de bezoeker op voorwerpen of verboden middelen. Veiligheid en verantwoordelijk staat hierbij voorop. Bij ESG staat kwaliteit op nummer één. Het gaat erom dat de gasten zich veilig voelen in een goede en vertrouwde sfeer. ESG zorgt hier uiteraard voor.

TOEZICHTHOUDEN

Onze toezichthouders zijn de ogen en oren van de beveiliging die we nodig zijn. Zij ondersteunen de beveiligers en zorgen ervoor dat de evenementen vlekkeloos verlopen.

AANVULLEN MET SERVICEMEDEWERKERS

Onze gastheren en vrouwen kunnen ook landelijk ingezet worden. Zo bieden wij gastheren/vrouwen aan die meedenkend zijn met de klant.