Offerte evenementenbeveiliging

Een gratis offerte voor jouw evenement!

Offerte evenementenbeveiliging

✔️ Landelijke dekking          ✔️ Eigen medewerkers        ✔️ Maatwerk beveiligingsplannen

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging!

Vul onderstaande velden in en wij zullen persoonlijk een offerte naar je opsturen.

Let op:

Wij bieden uitsluitend beveiligingsdiensten aan op grondgebied van Nederland.
Evenementen in België kunnen wij helaas niet van beveiliging voorzien.

"*" geeft vereiste velden aan

Soort evenement

Hoeveel beveiligers denk je nodig te hebben voor het evenement?

Evenementenbeveiliger op jouw evenement

Bezoekers wil je tevreden achterlaten. Een evenementenbeveiliger speelt hier een grote rol in. Het inhuren van een professionele evenementenbeveiliger zorgt voor een veilig en succesvol evenement. ESG is specialist in het leveren van evenementenbeveiligers. Onze evenementenbeveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van diverse evenementen.

Onze beveiligers zorgen voor een veilige omgeving voor alle bezoekers, artiesten en medewerkers. Ze bewaken de toegang tot het evenement. Evenementenbeveiligers houden toezicht op de menigte, voeren tassencontroles uit en zijn alert op verdachte situaties. Zo kun jij je als organisator volledig richten op het verzorgen van een geslaagd evenement.

Evenementenbeveiliger

Horecabeveiliging op jouw evenement

Gasten moeten zich veilig voelen en een gezellige avond hebben. Het inhuren van professionele horecabeveiliging kan hierbij helpen. Onze beveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van horecagelegenheden. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste veiligheidsmaatregelen en wetgeving.

Horecabeveiligers zorgen voor een veilige omgeving voor jouw gasten en personeel. Daarnaast kunnen ze helpen bij het oplossen van eventuele conflicten en zorgen voor een gastvrije en ontspannen sfeer. Wil je een veilige en gezellige sfeer creëren in uw horecagelegenheid? Onze beveiligers staan klaar om u te helpen

Over ESG