Warkende Helden Live

Beveiliging Gelredome ESG

grote evenementen

Beveiliging Gelredome tijdens Warkende Helden Live in Arnhem

Arnhem, 27 januari 2024 - Het was een prachtige avond in het GelreDome voor de grootste fans van de Nederlandse werkcultuur en muziek. Op 27 januari 2024 transformeerde het GelreDome in het toneel voor "Warkende Helden Live: een Schuurfeest XXL", het grootste schuurfeest van Europa. Dit evenement beloofde een onvergetelijke ervaring met een mix van live muziek, entertainment, en gemeenschapsgevoel. Achter de schermen speelde de beveiliging in de Gelredome een cruciale rol in het succes van de avond, verzorgd door Event Security Group.

Achtergrondinformatie over Warkende Helden Live

Warkende Helden Live is uitgegroeid tot een niet te missen evenement voor duizenden boeren, bouwvakkers, en liefhebbers van het plattelandsleven. Met optredens van topartiesten en een authentieke schuursfeer in het GelreDome, biedt het evenement een unieke viering van de werkende helden van Nederland.

Beveiliging Warkende Helden ESG

ESG voor de beveiliging Gelredome 

De complexiteit van het beveiligen van een evenement in een van de grootste concertlocaties van Nederland vereist een gedetailleerde aanpak en deskundigheid. ESG, met haar expertise in evenementenbeveiliging, werd gekozen om deze uitdaging aan te gaan. De voorbereiding omvatte uitgebreide risicoanalyses, veiligheidsplanning, en de coördinatie van een breed scala aan beveiligingsdiensten, zoals:

Event Security Group Gelredome

Security Gelredome Arnhem

De 40 professionele beveiligers van ESG zorgden ervoor dat “Warkende Helden Live” veilig en zonder incidenten verliep. Hun aanwezigheid en deskundigheid boden zowel de artiesten als de duizenden bezoekers een veilige omgeving om van het evenement te genieten.

Uitdagingen en hoogtepunten beveiliging

Dankzij de effectieve beveiligingsmaatregelen en het snelle optreden van ESG, ervoeren de bezoekers van “Warkende Helden Live” een zorgeloze avond vol muziek en plezier. Dit benadrukt het belang van professionele beveiliging bij het organiseren van grootschalige evenementen.

Impact op de bezoekers Warkende Helden

Het succes van de beveiliging bij “Warkende Helden Live” heeft bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring voor iedereen. De bezoekers konden zich volledig onderdompelen in de festiviteiten, wetende dat hun veiligheid gewaarborgd was door ESG.

Samenwerking beveiliging GelreDome

De succesvolle beveiliging van “Warkende Helden Live” in het GelreDome versterkt de reputatie van ESG als een betrouwbare partner voor evenementenbeveiliging. De samenwerking met 6Point en Gelredome Arnhem verliep uitstekend. We kijken uit naar toekomstige projecten om veilige en plezierige ervaringen te blijven bieden.

Beveiliging Warkende Helden live

Beveiliging Gelredome Arnhem

Ben je op zoek naar professionele beveiliging voor je eigen evenement? Neem contact op met ESG voor betrouwbare en deskundige ondersteuning. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Heb je interesse in een carrière in de beveiliging? Wij bieden een breed scala aan beveiligingsdiensten en staan op bijzondere evenementen zoals deze. Kom bij ons werken!