Dancing Bruins

Dak d'r af festival 2023

Beveiligingsmaatregelen voor Grootschalige Evenementen
Saasveld, 22 juli 2023 - Net zoals vorig jaar was Het Dak d'r af festival 2023 was een groot succes. Het festival trok naar schatting 18.000 bezoekers uit heel Twente. Dat zijn 3000 bezoekers meer dan in 2022. Op het festival stonden verschillende artiesten en dj's op het podium, waaronder Boef, Bilal Wahib, Rooler en Tony Junior.

Evenementenfeer

Het festival was een gezellig en feestelijk evenement waar iedereen aan zijn trekken kwam. De bezoekers genoten van de muziek, de drankjes en de variatie van eettentjes. Er was ook een camping in de buurt aanwezig voor bezoekers die wilden blijven slapen.

Een mooi hoogtepunt van de avond was de vuurwerkshow. Zoals op de afbeelding te zien. Het Dak d’r af festival 2023 was een prachtige viering van muziek, gezelligheid en saamhorigheid. Het festival was een groot succes en zal zeker nog lang bijblijven bij de bezoekers.

Dak d'r af foto vuurwerk

Het evenement en de beveiliging door ESG

De organisatie van het Dak d’r af festival is in handen van discotheek Dancing Bruins in Saasveld. Dancing Bruins is een populaire discotheek in Twente die al meer dan 30 jaar bestaat. Het Dak d’r af festival is georganiseerd door een team van enthousiaste medewerkers die hun passie voor muziek en gezelligheid willen delen met anderen.

Net zoals in 2022 waren we met ESG verantwoordelijk voor de beveiliging van het festival. Als professionele beveiligingsorganisatie zijn wij gespecialiseerd in de beveiliging van evenementen en horeca.

Op de dag van het festival waren er ongeveer 200 vrijwilligers actief om het festival te laten slagen. Deze vrijwilligers zorgen voor de opbouw en afbraak van het terrein, de catering en de EHBO.

Evenementenbeveiliging ESG

Het succes van het evenement

De beveiliging van het festival was goed georganiseerd en er waren geen noemenswaardige incidenten. De bezoekers konden veilig genieten van het festival.

De organisatie van het Dak d’r af festival is een belangrijk onderdeel van het succes van het festival. We zijn met ESG trots op onze bijdrage aan het succes van het Dak d’r af festival 2023.

Samenwerking en Toewijding

Dit festival werd mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking met diverse partners en sponsors.

  • Dancing Bruins:┬áDancing Bruins is de organisator van het festival en is verantwoordelijk voor de algemene organisatie, de line-up en de marketing.
  • Gemeente Dinkelland:┬áDe gemeente Dinkelland is eigenaar van het terrein waar het festival wordt gehouden en verleent de vergunningen.
  • Sponsors: Alle sponsors die financieel bijdragen aan het festival.
  • Vrijwilligers: De vrijwilligers waren onmisbaar voor het festival.

De samenwerking goede samenwerking was essentieel voor het succes van het Dak d’r af festival. Dankzij deze samenwerking kan het festival elk jaar opnieuw een groot succes zijn.

Terugblikken op een mooi evenement

Het Dak d’r af festival 2023 was een prachtige viering van muziek, gezelligheid en saamhorigheid. Het festival was een groot succes en zal zeker nog lang bijblijven bij de bezoekers.

Bij Event Security Group (ESG) zijn we trots dat we een rol mochten spelen in het garanderen van de veiligheid en het welzijn van de bezoekers in Saasveld.

Wij kijken tevreden terug op editie 2023:

  • Het festival was een groot succes met een grote opkomst.
  • De line-up was gevarieerd en bood voor ieder wat wils.
  • Het festival was goed georganiseerd en er waren geen noemenswaardige incidenten.
  • Het festival was een gezellige en onvergetelijke ervaring voor de bezoekers.

Lijkt het jou ook leuk deel uit te maken van ESG? Solliciteer dan snel op www.werkenbijesg.nl!