In Ndal

Nacht van Nijverdal 2023

Nacht van Nijverdal 2023
Nijverdal, 19 mei 2023 - De Nacht van Nijverdal is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat plaatsvindt in het centrum van Nijverdal, in de Nederlandse provincie Overijssel. Het festival werd voor het eerst georganiseerd in 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste evenementen van het dorp. Wij nemen je mee in dit jaarlijkse feest.

De gezellige dagmarkt

Het traditionele evenement begint in de middag. De straten zijn gevuld met kleurrijke kraampjes, live muziek, kermisattracties en talloze kraampjes die jong en oud vermaken. Dit is het moment om te genieten van de bruisende sfeer en te snuffelen tussen de kraampjes voor unieke vondsten.

 

Dagmarkt Nacht van Nijverdal

Het nachtelijke feest

Als de avond valt, komt de ware feeststemming tot leven. Live muziek en DJ’s nemen de stad over, met een breed scala aan muziekstijlen om uit te kiezen. Horecagelegenheden in Nijverdal hebben artiesten van naam uitgenodigd om samen met de lokale bevolking een echt feest te bouwen. Of je nu van rock, dance, pop of Hollandse hits houdt, er is voor elk wat wils.

Nachtsfeer nacht van Nijverdal

Diverse optredens

Er zijn meerdere podia verspreid door het centrum, elk met hun eigen unieke muzikale aanbod. Van grote buitenpodia tot gezellige binnenlocaties, er is overal wel iets te beleven. DJ Lars en de band Achtung staan klaar om een onvergetelijke avond te verzorgen bij De Budde.

Voor de vinylliefhebbers is er On The Rocks. Lokale band de Sofa Rockers betreedt het podium bij Sirtaki, terwijl Play it Again schittert bij de Gauwe Geit. De Kachel ging los met Hazes, verzorgd door Ronald Reinhart.

De beveiliging door ESG

Achter de schermen van deze geweldige viering stonden we met Event Security Group (ESG), de beveiliging te organiseren voor het evenement en de horecagelegenheden. Met onze expertise en toewijding hebben ze gezorgd voor een veilige en zorgeloze ervaring voor alle bezoekers.

We hadden een uitgebreide veiligheidsplanning opgesteld. Op basis van de ervaringen van vorig jaar hebben we elk aspect van het evenement zorgvuldig geanalyseerd. Deze risico’s varieerden van crowd-control-uitdagingen tot noodsituaties.

Dankzij onze toewijding aan veiligheid konden bezoekers van nacht van Nijverdal onbezorgd genieten van alle festiviteiten.

 

Nacht van Nijverdal 2023

De “Nacht van Nijverdal” 2023 is niet alleen een feestelijke viering, maar ook een veilige en zorgeloze ervaring dankzij de inspanningen van ons bedrijf Event Security Group.

Kom en geniet in 2024 ook van deze speciale dag en nacht. Laat je meeslepen door de geweldige sfeer en het entertainment dat de Nacht van Nijverdal onvergetelijk zal maken. We kijken nu al uit naar het succes van het volgende evenement.

Lijkt het jou ook leuk deel uit te maken van ESG? Solliciteer dan snel op www.werkenbijesg.nl!