Een baan in de beveiliging

Werken als beveiliging

Werken als beveiliging

Werken als beveiliging

Werken als beveiliging betekent dat je verantwoordelijk bent voor de beveiliging van personen, eigendommen en gebouwen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, luchthavenbeveiliging of persoonsbeveiliging.

Als beveiliger dien je alert te zijn op mogelijke gevaren. Je moet verdachte activiteiten kunnen inschatten en deze op een professionele oplossen. Daarbij is het belangrijk om de veiligheid van anderen te waarborgen, maar ook om zelf veilig te kunnen werken.

Voor het werken als beveiliging zijn verschillende opleidingen en certificeringen vereist, afhankelijk van het specifieke werkveld en de werkgever. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding tot beveiliger of een cursus BHV (bedrijfshulpverlening). Het is belangrijk om deze opleidingen en certificaten up-to-date te houden om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Werken in de beveiliging

Werken als beveiliging kan een uitdagende en spannende carrière zijn. Het geeft voldoening om te weten dat je bijdraagt aan een veilige omgeving en dat je mensen kunt helpen bij het voorkomen van risico’s.

De taken van een beveiliger kunnen verschillen afhankelijk van de ambities die jij hebt. Wij als werkgever doen ons best om iedereen een passende baan te bieden die aansluit bij jouw wensen. Over het algemeen zoeken wij enthousiaste mensen die weten van aanpakken.

Horecaportier

Werken bij ESG

Bij ESG kun je werken als beveiliger in een omgeving met een leuke cultuur en geweldige mensen. Het is altijd een leuke ervaring om met elkaar samen te werken. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en zorgen ervoor dat onze medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen in hun werk. Als je op zoek bent naar een uitdagende en bevredigende carrière als beveiliger, dan is Event Security Group een geweldige plek om te beginnen.

Meer weten over werken als beveiliger?

Bij ESG hebben we verschillende functies openstaan. Elke functie vereist specifieke vaardigheden en certificeringen, afhankelijk van het werkveld en jouw wensen. Wij vertellen je graag meer over deze boeiende branche en de mogelijkheden die wij bieden.